Ga eens naar de Toko

Ben je de Hollandsche pot wel eens zat en snak je naar iets anders lekkers, dan zou je je er ook in kunnen verdiepen om bijvoorbeeld de Indonesische keuken eigen te worden. Als je je hiermee bezig wil gaan houden dan moet je wel weten dat je als eerst een bezoek moet gaan brengen aan de toko. Bij de toko vind je namelijk allemaal producten die je in de reguliere supermarkt niet kunt krijgen. Zonder deze producten zal het je niet lukken om je de Indische keuken eigen te maken. Maar wat is een toko dan precies en wat kun je er allemaal kopen? 

Wat is een toko? 

Eigenlijk betekent Toko letterlijk winkel of zaak. In dit geval is een toko een aziatische supermarkt. Bij deze aziatische supermarkt kun je alleen maar aziatische producten vinden. Als je een bezoek brengt aan een aziatische supermarkt, dan zul je bij je eerste bezoek aan de toko je ogen uitkijken. Je kunt er alles vinden wat in de Aziatische keuken wordt gebruikt voor het bereiden van de maaltijden. 

Wat kun je allemaal kopen bij de aziatische supermarkt? 

Bij de aziatische supermarkt kun je alles krijgen wat maar te maken heeft met de aziatische keuken. Het is een soort supermarkt wat je doet denken aan een groothandel. Deze vergelijking maak je al snel als je ziet in welke hoeveelheden je sommige dingen aan kunt schaffen. 

Om je een duidelijk beeld te geven van de dingen die je zoal bij de toko kunt kopen lees je meer over een aantal productgroepen die je veel kunt vinden in de Toko oftewel aziatische supermarkt. Na het lezen van deze informatie heb je een goed beeld van wat je allemaal kunt kopen in de toko. 

Groente en fruit

Bij de toko kun je ook terecht  voor groente en fruit. In de toko vind je veel groente en fruitsoorten die je vaak in de aziatische keuken tegenkomt. Hierbij kun je denken aan groentes als cassave, paksoi, bak bananen en kokosnoten. En natuurlijk de verschillende soorten pepertjes niet te vergeten.  

Daarnaast vind je er ook veel tropische fruitsoorten en zoete aardappelen. Deze worden in de Aziatische keuken heel veel gebruikt. 

Kruiden en specerijen

In een toko mag een uitgebreid assortiment aan kruiden en specerijen niet ontbreken. Vaak is er een heel gangpad te vinden waarin alleen maar kruiden en specerijen liggen. De prijzen van deze kruiden en specerijen zijn ook van een hele goede verhouding, helemaal als je de prijzen vergelijkt met die van de reguliere supermarkten. 

Bij een toko kun je bijna alle kruiden vinden die er maar te krijgen zijn. Met al deze kruiden kun je de meest lekkere aziatische gerechten maken. De verpakkingen van de kruiden zijn vrij groot, dus je kunt meerdere keren genieten van je kookkunsten  in de aziatische keuken. 

Kroepoek

Wie kent het niet? Kroepoek, veel mensen zijn er dol op. Kroepoek is dan ook echt zo een product dat niet mag ontbreken in het assortiment van een toko. Je kunt kroepoek in verschillende soorten en smaken kopen. 

Zo zou je pakken kant en klare kroepoek kunnen kopen, dat is snel en lekker makkelijk. Maar als je het leuk vindt om dingen zelf te maken kun je er ook voor kiezen om zelf kroepoek te gaan bakken. Bij de toko kun je hier zakken vol met kroepoek voor halen. 

Deze zakken met kroepoek hoef je dan alleen thuis nog af te bakken in de zonnebloemolie. Uit een zo een zak kun je heel veel kroepoek halen. Je kunt er dan ook meerdere keren van genieten als je zo een grote zak met kroepoek hebt gebakken. 

De smaakmakers van de Aziatische supermarkt

Als je het hebt over smaakmakers, dan zou je kunnen denken in de richting van sambal, chilisaus, ketjap, sojasaus, woksaus en nog vele andere soorten sauzen. Deze smaakmakers kun je in overvloed vinden in de toko.

Als je het hebt over de sambal soorten die er zijn, dan kun je in een toko vaak al meer dan 6 planken vinden waar alleen maar sambal op gepresenteerd wordt. Ditzelfde is het geval bij de verschillende soorten chilisaus. Je zou denken dat chilisaus chilisaus is, maar daar zit wel degelijk verschil in. 

Ook de ketjap is in vele soorten en maten te vinden. Doordat ketjap een veel gebruikt product is in de aziatische keuken vind je er ook veel grootverpakkingen. Met deze grootverpakkingen hoef je veel minder snel weer terug naar de toko omdat de ketjap dan op zou kunnen zijn. 

Noedels en rijstproducten

Rijst en Noedels zijn in grote verpakkingen te vinden in de toko. Misschien denk je dat je die niet nodig hebt, maar als je een echte liefhebber bent van de Aziatische keuken dan eet je meer rijst dan je in eerste instantie zou kunnen denken. 

Mocht je van plan zijn maar een keer Aziatisch te koken op korte termijn dan kun je er ook de standaard verpakkingen vinden. Zo zul je niet met een overschot aan rijst of noedels blijven zitten.  Ook als je sushi maken kun je er sushirijst vinden.

In de toko vind je allemaal verschillende soorten rijst. Ere zijn gebruiken rijst soorten, rijst met hele korrel, rijst met lange korrel. Kruidige rijst, wilde rijst en rijst met noten. Zo kun je nog wel even doorgaan. Voor iedereen is er een rijstsoort te vinden die de voorkeur heeft.

Als het om de noedels gaat kun je er twee soorten noedels vinden. De eerste soort is de instant noedels. Bij deze hoef je alleen nog maar water op te gieten, even laten staan en je hebt een heerlijke noedels soep voor je staan. Daarnaast heb je ook nog de gewone noedels die je net als pasta of rijst moet koken in water. 

Drankjes

Ook voor drankjes zit je bij de toko goed. Zo vind je er aziatische biersoorten, kokoswater en natuurlijk niet te missen de siropen die allemaal felle chemische kleurtjes hebben. Ook voor de aziatische theesoorten kun je uit een ruim assortiment kiezen bij de toko.

.

Golff.nl supermarkt aanbiedingen
Logo
Shopping cart