Zo word je een echte koopjesjager

Wil jij geld besparen op kleding, boodschappen, elektronica en andere uitgaven? En wil je weten hoe je de beste koopjes tegen het lijf loopt? Misschien vind je het een uitdaging om nieuwe items zo voordelig mogelijk te kopen. Deze geheimen maken van jou een echte koopjesjager. Begin direct met besparen!

Shop in het beste seizoen

De meeste winkels houden uitverkoop aan het eind van elk seizoen. Spullen van het afgelopen seizoen worden dan met flinke korting verkocht. Waar je aan het begin van de sale vaak 10 tot 20 procent korting ontvangt, kan dit tot 50 procent of meer oplopen naarmate de sale vordert. Kleding, woonaccessoires, spullen voor in de tuin, ze zijn allemaal seizoensgebonden. Door te wachten op het juiste moment en onze best verkochte aanbiedingen in de gaten te houden, betaal jij nooit meer te veel. Decoratie die bij een feestdag horen, zoals kerstversiering of paasdecoratie, koop je heel goedkoop in de week na de feestdagen. Zo heb jij direct alles in huis voor volgend jaar! Black Friday is een dag waar steeds meer Nederlandse koopjesjagers naartoe leven. Oorspronkelijk is het een Amerikaanse traditie van winkels om op de dag na Thanksgiving met hele hoge kortingen te komen. Diverse Nederlandse webshops en fysieke winkels doen aan de acties mee. Tenslotte valt het aan te raden om opheffingsuitverkopen in de gaten te houden. Vooral kleding en schoenen kan je in zo’n uitverkoop voor bodemprijzen aanschaffen.

Vergelijkingssites

Door gebruik te maken van vergelijkingssites, kan je producten, diensten en verzekeringen gemakkelijk en snel vergelijken. Zo bespaar je niet alleen op eenmalige aankopen, maar ook op je vaste lasten. Als jij meer geld wilt overhouden aan het eind van de maand is dit een echte must. Bekijk bijvoorbeeld of jouw woonverzekering niet een stuk goedkoper kan. Het valt aan te raden om regelmatig verzekeringen te vergelijken, omdat je persoonlijke situatie niet altijd hetzelfde blijft. Ga je samenwonen of heb je nieuwe meubels aangeschaft? Pas je woonverzekering hier dan op aan.

Reclamefolders uitpluizen

Het is even een werkje, maar door verschillende reclamefolders naast elkaar te leggen ben jij op de hoogte van de beste aanbiedingen van deze week. Om tijd te besparen kan je natuurlijk ook op deze site in een oogopslag de beste aanbiedingen vinden. Let goed op de kleine lettertjes en vergelijk de prijs van aanbiedingen tussen verschillende supermarkten. Kortingen die in percentages worden weergegeven, worden berekend over de adviesprijs. De meeste winkels rekenen echter sowieso niet deze prijs voor hun producten. Het kan dus zijn dat wat een enorme aanbieding lijkt, in werkelijkheid geen flinke besparing oplevert omdat een andere winkel deze prijs altijd al rekent. Het kabinet maakte vanaf mei 2022 een einde aan misleidende ‘van-voor’-prijzen.

Tags:

Golff.nl supermarkt aanbiedingen
Logo
Shopping cart